Ma-Vr: 09:00 - 17:00
  • Nederlands
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Wie zijn wij?

Yan Travel is de specialist in het organiseren en begeleiden van reizen naar Armenië en Georgië! Wij verzorgen groepsreizen, projectreizen en individuele reizen op een zeer exclusieve wijze en willen al onze reizigers kennis laten maken met een land van ongekende cultuur, natuur en historie.

Ons doel is om reizigers op een pure wijze kennis te laten maken met voor hen onbekende bestemmingen.

Reizen met Yan Travel zorgt voor een ongekende en onvergetelijke ervaring, waarbij culturen, emoties en liefde één worden.

Even voorstellen

De reizen van Yan Travel worden georganiseerd en begeleid door Margarita Vardanian. Margarita is geboren in Armenië en opgegroeid in Nederland.

Margarita: ‘Ik ben altijd betrokken geweest met mijn vaderland. Mijn interesse in de geschiedenis, taal en cultuur is groots. Ik voel me zo Armeens als ik me Nederlands voel en het is heerlijk om op deze wijze een brug te vormen tussen beide landen. Voor mij is Armenië een soort verborgen schat, men zal niet snel aan Armenië denken en daar wil ik verandering in brengen.

Ook ben ik naar Georgië gereisd en ontdekte ik de prachtige stad Tbilisi, het mooie landschap en de verbazingwekkend moderne architectuur. 

Ik wil de onontdekte juwelen van beide bestemmingen graag met anderen delen!' 

 

Waarom Yan Travel?

De reizen van Yan Travel worden georganiseerd uit liefde voor Armenië en Georgië. Wij organiseren en begeleiden onze reizen met alle enthousiasme en zorgvuldigheid.

Wat maakt Yan Travel bijzonder

  Geheel zorgeloos reizen: u hoeft nergens over na te denken, wij zorgen voor de organisatie, zodat u volledig kunt genieten.
  Lokale gerechten: wij stellen de maaltijden met alle zorg samen, zodat u echt proeft wat het land te bieden heeft. Voor vegetariërs, of als u glutonintolerantie heeft, worden speciale menu's samengesteld.
 Nederlands sprekende gidsen: de reisbegeleiders spreken Nederlands en Armeens/Georgisch, wat communicatie vergemakkelijkt.
  De sfeer en groepsverband vinden wij belangrijk! Vóór de reis nodigen wij u uit voor een kennismakingsbijeenkomst.

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Yan Travel kwalitatief betere en in prijsverhouding goedkopere reizen aanbiedt dan andere reisbureaus met vergelijkbare programma's.

GOEDE DOELEN: Yan Travel steunt behoeftige gezinnen in Armenië. Wilt u hieraan deelnemen of kennismaken met projecten, neem dan contact met ons op.