Ons  Reisaanbod

Groepsreizen Armenië

Hieronder staat een korte beschrijving van de bezienswaardigheden van onze reisprogramma’s in 2019 en 2020. Yan Travel heeft kennis van exclusieve activiteiten en bezienswaardigheden in Armenië die hieronder niet genoemd worden om de exclusiviteit te beschermen.

Jongerenreizen en Studietrips

Armenië is een vrij westers land, nog redelijk onbekend, maar zeker de moeite waard. De snelle ontwikkelingen en innovatieve projecten in Armenië maken de bestemming zeer interessant voor studenten. Bedrijven in Armenië ontvangen graag studenten uit Europa voor rondleidingen.

Themareizen

Het programma wordt op maat gemaakt afhankelijk van de themareis. Hieronder staan een aantal actuele themareizen toegelicht. Groepen kunnen zich aanmelden met eigen interesses zoals: zangreizen, fotografiereizen, natuurreizen, kookreizen, yogareizen, christelijke reizen.

Groepsreizen Georgië

Hieronder staat een korte beschrijving van de bezienswaardigheden van onze reisprogramma’s in 2019 en 2020. Yan Travel heeft kennis van exclusieve activiteiten en bezienswaardigheden in Georgië die hieronder niet genoemd worden om de exclusiviteit te beschermen.

Extra Informatie

Reis- en annuleringsverzekering
De reis is exclusief reis- en annuleringsverzekering, zo hoeft u geen extra kosten te maken als u een doorlopende reisverzekering heeft.

Eenpersoonskamer
U kunt als alleenreizende altijd aangeven als u een kamer wilt delen met een andere alleenreizende.  Wilt u niet ingedeeld worden, dan komt er voor een eenpersoonskamer een toeslag van €120,- .

Exclusief voor de groepsreizen
Persoonlijke uitgaven, fooien en reserveringskosten €20,- zijn niet in de reis inbegrepen. 

Vluchten
De vliegtickets worden geboekt zodra de groep compleet is. De vluchten kunnen vanuit Amsterdam of Brussel geboekt worden. Hierover wordt altijd goed gecommuniceerd voordat de vliegtickets geboekt worden.

Groepssamenstelling
De reis gaat door bij een minimum van 4 personen. De groepsgrootte kan variëren tussen de 4 en 20 personen.

Jongerenreizen, Themareizen en Studietrips 
Voor andere reizen dan de groepsreizen kan bovenstaande informatie afwijken. Bij het reisaanbod vindt u alle informatie betreft de reis waar u bij wilt boeken.

Foto's

Wilt u een impressie van Armenië en Georgië, bekijk dan onze foto’s.

Vraag meer informatie aan

Ga naar de contact pagina en bekijk de contactopties.