Themareizen

Hieronder staat een korte beschrijving van de bezienswaardigheden van ons reisprogramma. Yan Travel heeft kennis van exclusieve activiteiten en bezienswaardigheden in Armenië die hieronder niet genoemd worden om de exclusiviteit te beschermen. Indien u besluit met Yan Travel op reis te gaan, ontvangt u alle informatie, indien gewenst, in detail.

Bij deze reis inbegrepen

 Retourvlucht
 Luchthaventransfer in Armenië
 Hotels inclusief ontbijt
 Lunch voor elke dag
 Uitgebreide Armeense diners
 Rondreis per bus
 Nederlands sprekende gids en begeleiding
 Entreekosten musea
 Bezienswaardigheden
 Verrassingen
 Gehele organisatie van de reis (incl. kennismakingsbijeenkomst)

Per reis zijn de kosten

v.a. € 1150,-

ALL INCLUSIVE

Exclusief hoogseizoentoeslag van € 120,-


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Reisdata 2019
27 april – 4 mei
(zangreis)

 23 juli – 1 augustus
(themareis Prehistorie/vroegchristendom)

THEMAREIZEN

Zangreizen

Zangreizen

‘Om elkaar te begrijpen, hoef je niet dezelfde taal te spreken. Iedereen begrijpt de taal van muziek.

Samen zingen verbindt!’

Tijdens de zangreis

Tijdens de zangreis worden Armeense en Nederlandse liederen uitgewisseld en de twee culturen worden door middel van muziek verbonden. Het is belangrijk dat de groep zingend het land leert kennen, de Armeense keuken proeft, de prachtige locaties bezoekt en contact maakt met de mensen.

Een unieke ervaring

Wij willen meer dan u als een toerist rondleiden in het land. Dat houdt in dat de reisleiding Nederlands én Armeens spreekt en dat u elke dag Armeense specialiteiten en lokale gerechten proeft. U komt bij mensen thuis, eet en zingt samen. U ziet wie de echte Armeniërs zijn en hoe ze leven.

Zang-traject

Het gehele zang-traject, voor en tijdens de reis, wordt verzorgd door Ingrid van Rooij, een ervaren dirigent uit Den Bosch. In het voortraject van deze zangreizen studeert Ingrid met het projectkoor het Armeense/ Georgische repertoire in.

Historische reizen

Geschiedenis

‘De bakermat van het Christendom, een van de oudste beschavingen ter wereld met een aangrijpende historie.

Benzienswaardigheden 

Een historische reis naar Armenië zal u blijven verrassen. U maakt kennis met de historie van het land. Musea, ruïnes en opgravingen zullen afgewisseld worden met de natuur, bezienswaardigheden, de mensen en het lekkere eten.

Oudheid

U zult meer inzicht krijgen in de geschiedenis van het land, de relatie met buurlanden, Rusland en Europa. De nadruk van de reis ligt op de oudheid en het vroege Christendom. U komt in aanraking met objecten uit de oudheid tot aan de middeleeuwen en kerken en klooster uit de 4e – 10e eeuw.

Reisgids

De gehele reis wordt door een Armeens/Nederlandse of Engelssprekende reisleiding begeleid. In musea zullen Engelstalige specialistische gidsen u rondleiden.

Reisdata

Het programma wordt op maat gemaakt afhankelijk van de themareis. Hierboven staan een aantal actuele themareizen toegelicht. Groepen kunnen zich aanmelden met eigen interesses zoals fotografiereizen, natuurreizen, kookreizen, yogareizen, Christelijke reizen etc.